Tutustu tapahtumiimme

YhteystiedotTALLIN TAPAHTUMAT 

 

AJANKOHTAISINTA TIETOA TALLIMME
VAKIORATSASTAJILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLE
FACEBOOKIN SULJETUSSA RYHMÄSSÄ
"Papinojan Ponitalli - Tallilaiset",
JÄTÄ LIITTYMISPYYNTÖ!


 

COVID-19: 

Tässä tallitoimintamme lievennetyt koronaohjeet 6.5 alkaen.
Ohjeet ovat voimassa toistaiseksi, riippuen kuinka Pirkanmaata koskevat ohjeistukset jatkuvat.

- Tunnit ja hoitajatoiminta jatkuu normaalisti
päivitettyjen ohjeiden mukaan.

- Tallin sisätilojen ihmismäärä on kokoontumisrajotusten mukaan max 10hlöä. Ensisijaisesti tallissa on yksi henkilökunnan jäsen, muita talliin pääsee tarpeen mukaan, niin että ponit saadaan varustettua tunnille aikataulussa. Tuntilistat löytyvät tallin ilmoitustaululta.
.
- Kaikilla yli 12-vuotiailla tulee olla maski tallin sisätiloissa (koskee henkilökuntaa, hoitajia ja ratsastajia). Ulkona maskia ei tarvitse käyttää, kunhan etäisyyksistä huolehditaan.

- Katsojia saa tulla paikalle, mutta muistetaan hyvät etäisyydet. Tallin sisätiloihin ei oteta ylimääräisiä vanhempia/kavereita.

Noudatamme tallilla THL:n ja SRL:n antamia ohjeita ja suosituksia. Lainavarusteet tulee edelleen desinfioida ennen ja jälkeen käytön. Vältetään lähikontaktia kaikissa tilanteissa, mm. katsomossa sekä selkäännousu- ja opetustilanteissa.


 

 

 • Kevätkauden 2.jakso (vkot 11-20)
  Pääsiäisenä, vappuna ja helatorstaina tunnit ovat normaalisti. Ilmoitathan ajoissa, mikäli et pääse osallistumaan tunnillesi.

 • PAPINOJAN PONITALLIN HARJOITUSKILPAILUT KEVÄÄLLÄ 2021
  Kilpailuharjoitukset järjestetään koronatilanteen salliessa.
  - LA 29.5 - SU 30.5.2021
  KILPAILUKUTSU (pdf) • HELATORSTAIN VAUHTIPÄIVÄ 13.5.2021
  Näköpiirissä on kevään vauhdikkain tallipäivä, joka sopii kaiken tasoisille ponien ystäville! Toimimme ikä-/tasoryhmissä, joten kaikki pääsevät harrastamaan omalla tasollaan. Päivä sisältää ponien hoitamista, ratsastusta, kärryajelua ja muuta vauhdikasta touhua ponien ja kavereiden kanssa. Päivän kesto 4h, klo.10-14. Hinta sisältää vakuutuksen ja eväät kodassa (makkarat, mehut ja vaahtokarkit). Mukaan saa ottaa omia lisäeväitä. Säänmukainen varustus! Lähetämme laskun s-postilla ennakkoon, hinta 50€/hlö. Ilmoittautuminen www.vello.fi/papinojanponitalli

 

 • KEVÄÄN PONIKERHOT
  Ponikerhot pyörivät huhti-toukokuussa (vkot 14-21) sunnuntaiaamupäivissä!
  Kerho on tarkoitettu heppahöperöille yli 5-vuotiaille lapsille. Ponikerhossa ei ratsasteta, vaan kerhossa opetellaan ponien käsittelyä ja hoitoa. Aikaa vietetään myös leikkien. Mukaan säänmukainen varustus ja iloista mieltä!
  Suuren suosion vuoksi ponikerhoon saa osallistua vain kerran viikon aikana. Kerho on ilmainen minituntilaisille ja alkeisryhmäläisille, muille 5€ /krt käteismaksulla. Kerhoilmoittautumiset avattu nettikalenteriin www.vello.fi/papinojanponitalli, sitovat varaukset jokaiselle kerhokerralle erikseen suoraan sieltä.

 

 • KESÄJAKSO vkot 21-27
  Kesäjakson kesto on 7 viikkoa, jonka jälkeen ponit lähtevät 3 viikon ajaksi kesälaitumille. Mikäli et jatka ratsastusta kesäjaksoon, tulee siitä ilmoittaa pikimmiten, viimeistään 2.5.2021 mennessä. Muutostoiveet ryhmän vaihdosta on syytä jättää aiemmin. Huomioithan, että emme pidä paikkaa esim. kesän ajaksi tauolle jääville ratsastajille, koska jonoa ryhmiin on paljon. Mikäli sinulle tulee kesällä poissaoloja reissujen takia, voit korvata niitä myös etukäteen. Juhannuksena 25.-26.6 ei ole tunteja , rästin voit varata Vellosta. Syyskausi alkaa 2.8.2021.