Tutustu tapahtumiimme

YhteystiedotTALLIN TAPAHTUMAT 

AJANKOHTAISINTA TIETOA TALLIMME
VAKIORATSASTAJILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLE
FACEBOOKIN SULJETUSSA RYHMÄSSÄ
"Papinojan Ponitalli - Tallilaiset",
JÄTÄ LIITTYMISPYYNTÖ!
KORONA-VIRUKSEN VAIKUTUKSET
TALLIN TOIMINTAAN
(PÄIVITETTY 6.4.2020)

- Ratsastustunnit pyörivät edelleen normaalisti vakioratsastajillemme. Tallirakennus on suljettu asiakkailta, tallin väki varustaa ponit. Saavu tallille juuri ennen tuntiasi, ketään ylimääräisiä henkilöitä (kavereita / sisaruksia / vanhempia) ei tallille saa ottaa. Poikkeuksena minitunneille oma vanhempi taluttamaan. Tuntilistat ovat tallin ulko-ovessa. Voit jäädä odottamaan ponia tallin oville, jos se on varustettavana sinulle. Muussa tapauksessa voit mennä odottamaan tunnin alkua ratsastuskentälle. Vältetään kuitenkin ryhmäkokoontumisia tallin oville sekä kentän aidalle / porteille jne.

- Vakioratsastustunnit ovat tallin ainoa jatkuva toiminta toistaiseksi. Muuta toimintaa ei järjestetä 13.4.2020 saakka
(peruttu toiminta: hoitopäivät, ponikerhot, talutusvartit, tallikisat, irtotunnit).

- Peruthan tuntisi, jos sinulla on pienintäkään flunssan oiretta (kurkkukipu, nuha, yskä). 


- Mikäli olet terve, mutta et silti halua osallistua ratsastukseen, voit perua tuntisi ja ratsastaa sen myöhemmin. Rästituntien varaamisella ja ratsastamisella ei ole kiire,
ne voi hoitaa kesäkuun loppuun mennessä!


- Mikäli poikkeustilanne aiheuttaa toiminnan täydellisen keskeytyksen jossain kohtaa, saa väliin jääneistä ratsastustunneista rästitunnin (voi käyttää kesäkuun loppuun mennessä). Yli kahden viikon sulun jälkeen rästejä ei enää muodostu, vaan lykkäämme kuluvaa jaksoa eteenpäin. Ilmoitamme tällaisesta tilanteesta tarkemmin tarvittaessa.

- Tallilla noudatetaan erityistä varovaisuutta ja noudatetaan THL:n ja SRL:n ohjeistuksia, pyritään pitämään hanskat kädessä ja vältetään sisätiloja / toisten ihmisten läheisyyttä. Ketään ei puntata ponien selkään vaan käytetään jakkaroita. Tallin alueelle tulevat vain ratsastajat (minituntilaisilla myös yksi vanhempi ratsastajaa kohti).
  Linkki SRL:n ohjeistuksiin!


TSEMPPIÄ SAIRASTUNEILLE JA KARANTEENISSA OLEVILLE,
NAUTITAAN KESÄLLÄ TALLIELÄMÄSTÄ KOKO KEVÄÄN EDESTÄ!
 • KESÄLEIRIT 2020 OVAT NYT VARATTAVISSA!
  Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet löydät Leirit ja kerhot - välilehdeltä. Koronaviruksen vaikutusta kesäleireihin selvitellään lähempänä.
 • KEVÄTKAUDEN RATSASTUSTUNTIEN 2.JAKSO vkot 12-21
  Pääsiäisenä, vappuna ja helatorstaina tunnit ovat normaalisti.
  Jakso alkaa normaalisti korona-viruksesta huolimatta.
 • KEVÄÄN PONIKERHOT OVAT STARTANNEET
  Ponikerho on tarkoitettu heppahöperöille yli 5-vuotiaille lapsille. Kerho onkin suunnattu ensisijaisesti minitunneilla ja alkeisryhmässä käyville pienimmille poniharrastajillemme. Ponikerhossa ei ratsasteta, vaan kerhossa opetellaan ponien käsittelyä ja hoitoa. Aikaa vietetään myös leikkien. Mukaan kannattaa ottaa säänmukainen varustus ja iloista mieltä! Ponikerho on ilmainen minituntilaisille ja alkeisryhmäläisille, muille 5€ /krt. Alustavat kevään kerhopäivät ovat 8.3, 15.3, 21.3, 28.3, 10.4, 19.4 ja 25.4. Kerhoilmoittautumiset avataan nettikalenteriin
  www.vello.fi/papinojanponitalli, varaukset jokaiselle kerhokerralle
  erikseen suoraan sieltä. HUOM: TOISTAISEKSI PONIKERHOT OVAT TAUOLLA KORONAN VUOKSI!
 • TULOSSA: Papinojan Ponitallin Summer Cup 2020
  Harjoituskilpailuista koostuva leikkimielinen Summer Cup pyörii kevään ja kesän aikana. Luokkia minituntilaisista kisaryhmäläisiin. Alustavat osakilpailuiden päivämäärät 12.4, 1.5, 31.5 ja 5.7. Lisätietoa tulossa! HUOM: Ainakaan 12.4 tallikisat eivät toteudu. Muihinkin kisapäiviin saattaa tulla muutoksia koronan vuoksi.