Tutustu tapahtumiimme

YhteystiedotTALLIN TAPAHTUMAT 

AJANKOHTAISINTA TIETOA TALLIMME
VAKIORATSASTAJILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLE
FACEBOOKIN SULJETUSSA RYHMÄSSÄ
"Papinojan Ponitalli - Tallilaiset",
JÄTÄ LIITTYMISPYYNTÖ!


 

COVID-19: 
Noudatamme tallilla THL:n ja SRL:n antamia ohjeita ja suosituksia. Olemme rajoittaneet tallin sisätilojen ihmismäärää: Talliin saa tulla sisälle max 10 hlöä kerrallaan (henkilökunnan lisäksi vain lapset, eli ratsastajat ja ponien hoitajat). Lainavarusteet tulee desinfioida ennen ja jälkeen käytön. Vältetään lähikontaktia kaikissa tilanteissa, mm. katsomossa sekä selkäännousu- ja opetustilanteissa.


 • Kevätkauden 2.jakso (vkot 11-20)
  Pääsiäisenä, vappuna ja helatorstaina tunnit ovat normaalisti. Ilmoitathan ajoissa, mikäli et pääse osallistumaan tunnillesi.

 • HIIHTOLOMALLA TUNNIT OVAT NORMAALISTI!
  Mikäli et pääse osallistumaan tunnillesi, peruthan tuntisi mahdollisimman pian. Hiihtolomalla on tarjolla puuhaa Touhu- ja Vauhtipäivien merkeissä. Lisätietoa alapuolella!

 • PAPINOJAN PONITALLIN HARJOITUSKILPAILUT KEVÄÄLLÄ 2021
  Kilpailuharjoitukset järjestetään koronatilanteen salliessa, tarvittaessa ilman yleisöä pyrkien normaaleja ratsastustunteja vastaavaan tilanteeseen. Lisätietoa ja ilmoittautumisohjeet tulossa lähempänä. Alustavat kilpailupäivät:
  - Pitkäperjantaina PE 2.4.2021 (esteratsastus)*
  - Vappupäivänä LA 1.5.2021 (kouluratsastus)
  - Helatorstaina TO 13.5.2021 (esteratsastus)
  - SU 20.6.2021 (esteratsastus)
  * Pääsiäisen harjoituskisat järjestetään, jos kentän pohja on lumeton/sula/kuiva.

 • KEVÄÄN PONIKERHOT
  Ponikerhot pyörivät huhti-toukokuussa (vkot 14-21) sunnuntaiaamupäivissä!
  Kerho on tarkoitettu heppahöperöille yli 5-vuotiaille lapsille. Ponikerhossa ei ratsasteta, vaan kerhossa opetellaan ponien käsittelyä ja hoitoa. Aikaa vietetään myös leikkien. Mukaan säänmukainen varustus ja iloista mieltä!
  Suuren suosion vuoksi ponikerhoon saa osallistua vain kerran viikon aikana. Kerho on ilmainen minituntilaisille ja alkeisryhmäläisille, muille 5€ /krt käteismaksulla. Kerhoilmoittautumiset avattu nettikalenteriin www.vello.fi/papinojanponitalli, sitovat varaukset jokaiselle kerhokerralle erikseen suoraan sieltä.


 • KESÄJAKSO vkot 21-27
  Kesäjakson kesto 7 viikkoa, jonka jälkeen ponit lähtevät 3 viikon ajaksi kesälaitumille. Mikäli et jatka ratsastusta kesäjaksoon, tulee siitä ilmoittaa pikimmiten, viimeistään 2.5.2021 mennessä. Muutostoiveet ryhmän vaihdosta on syytä jättää aiemmin. Huomoithan, että emme pidä paikkaa esim. kesän ajaksi tauolle jääville ratsastajille, koska jonoa ryhmiin on paljon. Mikäli sinulle tulee kesällä poissaoloja reissujen takia, voit korvata niitä myös etukäteen. Syyskausi alkaa 2.8.2021.