Tutustu tapahtumiimme

YhteystiedotTALLIN TAPAHTUMAT 

 

AJANKOHTAISINTA TIETOA TALLIMME
VAKIORATSASTAJILLE JA HEIDÄN VANHEMMILLE
FACEBOOKIN SULJETUSSA RYHMÄSSÄ
"Papinojan Ponitalli - Tallilaiset",
JÄTÄ LIITTYMISPYYNTÖ!

 

 

INFOA VUODESTA 2022:
Tasoryhmien kuvauksiin ja hinnastoomme
on tulossa pieniä muutoksia 3.1.2022.
Lisätietoa Ratsastustunnit - välilehdellä.

 

 

 • SYYSKAUDEN 2.JAKSO
  Syyskauden 2.jakso pyörii viikoilla 41-50. Mikäli et jatka ratsastusta kevätkaudelle, ilmoitathan siitä 12.12.2021 mennessä.
  Tuntitoiminta on joulutauolla viikot 51-52 (tallin väki lomailee osan ajasta ja muutoin järjestää mukavaa lomapuuhaa lapsille). Kevätkausi alkaa 3.1.2022, huom: Päivitämme hinnastoa ja ryhmäkuvauksia 3.1.2022 alkaen.

 

 • SYYSLOMALLA TUNNIT OVAT NORMAALISTI!
  Ilmoitathan ajoissa, mikäli et pääse tunnillesi.

 

 • SYYSLOMAN PUUHAA PAPINOJALLA:
  MA 18.10.2021 Lasten Ponipuuhapäivä
  Ponipuuhapäivä soveltuu 5-10-vuotiaille lapsille, aiempaa kokemusta ei tarvita. Päivän aikana tarjolla talutusratsastusta ja kärryajelua, lisäksi puuhailemme ponien kanssa, kokeilemme mm. poniagilityä!
  TI 19.10.2021  Junnujen Vauhtipäivä
  KE 20.10.2021 Junnujen Vauhtipäivä

  Vauhtipäivä soveltuu yli 8-vuotiaille ratsastajille, joilla itsenäinen ratsastus on jo hallussa. Päivä sisältää vauhdikkaita ratsastushetkiä, kärryajelua, vikellystä ja paljon muuta puuhaa ponien kanssa!
  Päivät sisältävät vakuutuksen sekä makkarat, mehut ja vaahtokarkit kodassa. Päivien kestot klo.10-14, hinta 55€/päivä. Mukaan saa ottaa omia lisäeväitä, päälle säänmukainen varustus. Ilmoittautuminen www.vello.fi/papinojanponitalli
  Lähetämme laskut s-postilla ennen puuhapäiviä.

 

 • HARJOITUSESTEKILPAILUT 7.11.2021
  Klo.10.30 alkaen, avoimet tallimme tuntiratsastajille.
  Kilpailukutsu (pdf)

 

 • JOULUNAJAN PONIKERHOT
  Ponikerhot pyörivät taas joulun aikaan! Tarkat kerhopäivät ajankohtineen selviävät marraskuun aikana. Kerho on tarkoitettu heppahöperöille yli 5-vuotiaille lapsille. Ponikerhossa ei ratsasteta, vaan kerhossa opetellaan ponien käsittelyä ja hoitoa. Aikaa vietetään myös leikkien. Mukaan säänmukainen varustus ja iloista mieltä! Suuren suosion vuoksi ponikerhoon saa osallistua vain kerran viikon aikana. Kerho on ilmainen minituntilaisille ja alkeisryhmäläisille, muille 5€ /krt käteismaksulla. Kerhoilmoittautumiset avataan lähempänä nettikalenteriin www.vello.fi/papinojanponitalli, sitovat varaukset jokaiselle kerhokerralle erikseen suoraan sieltä.

 • JOULULOMAN PUUHAA TALLILLA
  - Papinojan Ponitallin joulutapahtuma
  - rästitunteja
  - muuta hauskaa puuhaa tallilla, lisätietoa tulossa lähempänä!