Tutustu meihin!

Papinojan Ponitalli

 

 

Papinojan Ponitalli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Kangasalan keskustaa, Tursolan kylässä. Tampereelta meille on vain 20min ajomatka. Toimintamme Papinojalla alkoi pienimuotoisesti vuonna 2010, virallisesti Tmi Papinojan Ponitalli aloitti toimintansa vuonna 2012, osakeyhtiömuotoisena jatkoimme vuodesta 2022 alkaen.
Talliyrittäjämme Susku valittiin kaupungissamme Vuoden Yrittäjäksi 2022!

Olemme Suomen ratsastajainliiton
hyväksymä ja valvoma talli.


Tallimme poniasukkaat viettävät aikaa hyväpohjaisissa ulkotarhoissa, joista on pääsy sisätiloihin pihattoon. Pihattoratkaisussa ponimme saavat itse valita milloin ulkoilevat ja milloin viettävät aikaa sisätiloissa. Tallista löytyy lisäksi karsinoita, hoitotilat, pesukarsina ja varustehuone.  Tallin vieressä on reilun kokoinen ratsastuskenttä estekalustoineen ja tilava parkkialue. Lisäksi käytössämme on oma metsäratsastuspolku sekä Tursolan alueen hevosreitistöt. Kesäisin ponimme laiduntavat omilla laitumilla. Asiakkaiden käytössä on siisti ja nykyaikainen kuivakäymälä.

 

Henkilökunta

Tallillamme työskentelee useampia hevosalan ammattilaisia toiminimiyrittäjinä, lisäksi tallilla häärii paljon muita innokkaita apureita!

Susanne
Autere

Yrittäjä

Hei, olen Susanne, tuttavallisemmin Susku,
ja vastaan ponitallin toiminnasta yhdessä aviomieheni Samun kanssa. Perheeseemme kuuluu  tyttäret Minja ja Meea.
Olen pyörittänyt tallia Papinojalla vuodesta 2010 alkaen, päätoimisena yrittäjänä aloitin vuonna 2012 valmistumiseni jälkeen. Sittemmin olen siirtynyt kentänreunalta muihin yrityksen hommiin. Minut valittiin Kangasalan Yrittäjäksi vuonna 2022!

Samu
Autere

Isäntä

Olen Samu ja olen toiminut Papinojan tilan isäntänä vuodesta 2013 saakka. Useimmiten minut näkee traktorin ratissa tai tilan hanttihommissa. Vastaan mm. ratsastuskentän pohjahuollosta ja lumitöistä. Aika on välillä kortilla, sillä työskentelen ponitallin askareiden lisäksi omalla alallani ensihoidossa. Konkreettisen ambulanssityön lisäksi työnkuvaani kuuluu asemapäällikön hommat.

Ellen Saarelainen

Ratsastustuntien ohjaaja

Olen Ellen ja opetan Papinojalla kaikkina päivinä keskiviikkoa lukuunottamatta ja häärään muutoinkin Papinojalla ponien ja tallin parissa. Valmistuin ohjaajaksi helmikuussa 2021 ja olen ollut toiminimiyrittäjänä siitä asti. Olen kilpaillut kansallisella tasolla kouluratsastuksessa ponini Millin kanssa, joka on pikkuhiljaa siirtymässä eläkkeelle.

Jerica Lindroos

Ratsastustuntien ohjaaja

Olen Jerica ja opetan Papinojalla keskiviikkoisin. Olen valmistunut ratsastuksenohjaajaksi Ypäjältä ja palannut Papinojalle ohjaajan roolissa: Olen nimittäin Papinojan Ponitallin oma kasvatti! Työskentelen päivätyönäni lasten parissa ja iltaisin opetan myös muilla talleilla. Itseltäni löytyy oma hevonen Bate, jolla olen kilpaillut lähinnä esteratsastuksessa.

Lotta
Kutila

Tallityöntekijä,
kerho-ohjaaja

Olen Lotta ja työskentelen opiskelujen ohella  tallihommissa sekä erilaisten kerho- ja asiakasryhmien parissa. Vakioiltojani Papinojalla ovat keskiviikko ja perjantai sekä lauantai päivä. Ratsastusharrastuksen
olen aloittanut Papinojalla reilu 10 vuotta sitten.

Jenny
Schultz

Tallityöntekijä

Olen Jenny ja minut löytää Papinojalta maanantai- ja tiistai-iltaisin, sekä aamun tallivuorosta sunnuntaisin. Lisäksi työskentelen muilla talleilla. Hevosten parissa ollut pienestä asti ja tällä hetkellä treenaan ja kilpailen hevoseni Nadan kanssa kenttäratsastuksessa.

Manta
Pylvänäinen

Talliapuri

Olen Manta ja minuun voit törmätä tallilla torstai-iltaisin. Työskentelen Papinojalla opiskelujeni ohessa ja harrastan ratsastusta vuokrahevosellani muutaman kerran viikossa. Olen itse aikoinaan aloittanut ratsatuksen Papinojalla.

Oona Ojansivu

Tallityöntekijä,
kerho-ohjaaja

Olen Oona ja pyörin tallilla säännöllisesti. Harrastin itse lapsena ratsastusta Papinojalla ja sen jälkeen olen työskennellyt siellä useita vuosia. Tällähetkellä opiskelen täysipäiväisesti, mutta välillä toimin kiireapulaisena tallin puuhissa. Käyn säännöllisesti tallilla puuhailemassa oman Hertta-ponini kanssa.