Tutustu meihin!

Papinojan Ponitalli

 

 

Papinojan Ponitalli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Kangasalan keskustaa, Tursolan kylässä. Tampereelta meille on vain 20min ajomatka. Toimintamme Papinojalla alkoi pienimuotoisesti vuonna 2010, virallisesti Papinojan Ponitalli aloitti toimintansa vuonna 2012.

Olemme Suomen ratsastajainliiton
hyväksymä ja valvoma talli.


Tallimme poniasukkaat viettävät aikaa hyväpohjaisissa ulkotarhoissa, joista on pääsy sisätiloihin pihattoon. Pihattoratkaisussa ponimme saavat itse valita milloin ulkoilevat ja milloin viettävät aikaa sisätiloissa. Tallista löytyy lisäksi karsinoita, hoitotilat, pesukarsina ja varustehuone.  Tallin vieressä on reilun kokoinen ratsastuskenttä estekalustoineen ja tilava parkkialue. Lisäksi käytössämme on oma metsäratsastuspolku sekä Tursolan alueen hevosreitistöt. Kesäisin ponimme laiduntavat omilla laitumilla. Asiakkaiden käytössä on siisti ja nykyaikainen kuivakäymälä.

 

Henkilökunta

Tallillamme työskentelee useampia hevosalan ammattilaisia
ja lisäksi tallilla häärii paljon muita innokkaita tallilaisia!

Susanne
Autere

Yrittäjä

Olen Susanne, tuttavallisemmin Susku,
ja vastaan ponitallin toiminnasta yhdessä aviomieheni Samun kanssa. Perheeseemme kuuluu  tyttäret Minja ja Meea.
Olen pyörittänyt tallia Papinojalla vuodesta 2010 alkaen, päätoimisena yrittäjänä aloitin vuonna 2012 valmistumiseni jälkeen. Sittemmin olen siirtynyt kentänreunalta pääasiassa toimistohommiin.

Ellen
Saarelainen

Ohjaaja, tallityöntekijä

Olen Ellen ja opetan Papinojalla ma-ti ja to-la, lisäksi teen aamutalleja ja häärään muutoinkin ponien ja tallin parissa. Valmistuin ohjaajaksi helmikuussa 2021 ja olen ollut toiminimiyrittäjänä siitä asti. Papinojan ulkopuolella kilpailen kansallisella tasolla kouluratsastuksessa ponini Millin kanssa ja työskentelen myös muilla talleilla.

Siiri
Nysten

Ohjaaja

Olen Siiri, vastaan
Papinojan opetustoiminnasta keskiviikkoisin.
Valmistuin Ypäjältä ratsastuksenohjaajaksi tammikuussa 2021,
mutta hevosalalla olen tehnyt töitä enemmän tai vähemmän jo vuodesta 2018 saakka. Kilpailen ja valmentaudun aktiivisesti kenttäratsastuksessa omalla hevosellani, Pikku-Myyllä.

Lotta
Kutila

Tallityöntekijä

Olen Lotta ja työskentelen opiskelujen ohella  tallihommissa sekä erilaisten kerho- ja asiakasryhmien parissa. Ratsastusharrastuksen
olen aloittanut Papinojalla reilu 10 vuotta sitten. Sittemmin olen hurahtanut pituutta ja siirtynyt poneista hevosiin. Tällä hetkellä treenaan vuokrahevosellani Lucalla, lähinnä kouluratsastuksen parissa.