Tutustu meihin!

Papinojan Ponitalli

 

 

Papinojan Ponitalli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Kangasalan keskustaa, Tursolan kylässä.
Tampereelta meille on vain 20min ajomatka.

Toimintamme Papinojalla alkoi pienimuotoisesti v.2010, virallisesti Tmi Papinojan Ponitalli
aloitti toimintansa vuonna 2012,
osakeyhtiömuotoisena jatkoimme vuodesta 2022 alkaen.

Talliyrittäjämme Susku valittiin kaupungissamme
Vuoden Yrittäjäksi 2022!

Olemme Suomen ratsastajainliiton
hyväksymä ja valvoma talli.


Tallimme poniasukkaat viettävät aikaa hyväpohjaisissa ulkotarhoissa, joista on pääsy sisätiloihin pihattoon. Pihattoratkaisussa ponimme saavat itse valita milloin ulkoilevat ja milloin viettävät aikaa sisätiloissa. Tallista löytyy lisäksi karsinoita, hoitotilat, pesukarsina ja varustehuone.  Tallin vieressä on reilun kokoinen ratsastuskenttä estekalustoineen ja tilava parkkialue. Lisäksi käytössämme on oma metsäratsastuspolku sekä Tursolan alueen hevosreitistöt. Kesäisin ponimme laiduntavat omilla laitumilla. Asiakkaiden käytössä on siisti ja nykyaikainen kuivakäymälä.

 

Henkilökunta

Tallillamme työskentelee useampia hevosalan ammattilaisia toiminimiyrittäjinä, lisäksi tallilla häärii paljon muita innokkaita apureita!

Susanne
Autere

Yrittäjä

Hei, olen Susanne, tuttavallisemmin Susku,
ja vastaan ponitallin toiminnasta yhdessä aviomieheni Samun kanssa. Perheeseemme kuuluu  tyttäret Minja ja Meea.
Olen pyörittänyt tallia Papinojalla vuodesta 2010 alkaen, päätoimisena yrittäjänä aloitin vuonna 2012 valmistumiseni jälkeen. Ohjaan tunteja maanantaisin. Minut valittiin Kangasalan Yrittäjäksi vuonna 2022!

Samu
Autere

Isäntä

Olen Samu ja olen toiminut Papinojan tilan isäntänä vuodesta 2013 saakka. Useimmiten minut näkee traktorin ratissa tai tilan hanttihommissa. Vastaan mm. ratsastuskentän pohjahuollosta ja lumitöistä. Aika on välillä kortilla, sillä työskentelen ponitallin askareiden lisäksi omalla alallani ensihoidossa. Konkreettisen ambulanssityön lisäksi työnkuvaani kuuluu asemapäällikön hommat.

Jerica Lindroos

Ratsastustuntien ohjaaja

Olen Jerica ja opetan Papinojalla tiistaisin, keskiviikkosin ja torstaisin. Olen valmistunut ratsastuksenohjaajaksi Ypäjältä ja palannut Papinojalle ohjaajan roolissa: Olen nimittäin Papinojan Ponitallin oma kasvatti! Työskentelen päivätyönäni lasten parissa ja iltaisin opetan myös muilla talleilla. Itselläni oli oma hevonen Bate, jolla kilpailin lähinnä esteratsastuksessa.

Marinka
Halkola

Ratsastustuntien ohjaaja

Olen Marinka ja aloitan uutena opettajana Papinojalla perjantaisin. Päivätyökseni teen klinikkaeläinhoitajan työtä hevosten parissa. Minulla on oma hevonen Rico, jonka kanssa harrastan vapaa-ajalla. Ratsastustaustaa minulla on yli 15 vuoden ajalta. Olen ratsastanut itsekin Papinojalla monia vuosia sitten ja ponivuosinani menestynyt mm. Nallen kanssa SM-tasolla esteratsastuksessa.

Jenny
Schultz

Ratsastustuntien ohjaaja,

tallityöntekijä

Olen Jenny ja ohjaan lauantain ratsastusryhmiä. Lisäksi minut löytää Papinojalta maanantai- ja tiistai-iltaisin tallivuoroista. Työskentelen lisäksi myös muilla talleilla. Hevosten parissa ollut pienestä asti ja olen opiskellus hevosalaa Ypäjällä. Tällä hetkellä treenaan ja kilpailen hevoseni Nadan kanssa kenttäratsastuksessa.

Lotta

Kutila

Kerho-ohjaaja, tallityöntekijä

Olen Lotta ja työskentelen opiskelujen ohella  tallihommissa sekä erilaisten kerho- ja asiakasryhmien parissa. Vakiopäiviäni Papinojalla ovat keskiviikko, perjantai ja lauantai.

Manta
Pylvänäinen

Tallityöntekijä

Olen Manta ja minuun voit törmätä tallilla torstai-iltaisin. Työskentelen Papinojalla opiskelujeni ohessa ja harrastan ratsastusta vuokrahevosellani muutaman kerran viikossa.

Saana
Kutila

Tallityöntekijä

*esittely tulossa*