Tutustu meihin!

Papinojan Ponitalli

 

 

Papinojan Ponitalli sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Kangasalan keskustaa, Tursolan kylässä. Tampereelta meille on vain 20min ajomatka. Toimintamme Papinojalla alkoi pienimuotoisesti vuonna 2010, virallisesti Tmi Papinojan Ponitalli aloitti toimintansa vuonna 2012, osakeyhtiömuotoisena jatkoimme vuodesta 2022 alkaen.
Talliyrittäjämme Susku valittiin kaupungissamme Vuoden Yrittäjäksi 2022!

Olemme Suomen ratsastajainliiton
hyväksymä ja valvoma talli.


Tallimme poniasukkaat viettävät aikaa hyväpohjaisissa ulkotarhoissa, joista on pääsy sisätiloihin pihattoon. Pihattoratkaisussa ponimme saavat itse valita milloin ulkoilevat ja milloin viettävät aikaa sisätiloissa. Tallista löytyy lisäksi karsinoita, hoitotilat, pesukarsina ja varustehuone.  Tallin vieressä on reilun kokoinen ratsastuskenttä estekalustoineen ja tilava parkkialue. Lisäksi käytössämme on oma metsäratsastuspolku sekä Tursolan alueen hevosreitistöt. Kesäisin ponimme laiduntavat omilla laitumilla. Asiakkaiden käytössä on siisti ja nykyaikainen kuivakäymälä.

 

Henkilökunta

Tallillamme työskentelee useampia hevosalan ammattilaisia toiminimiyrittäjinä, lisäksi tallilla häärii paljon muita innokkaita apureita!

Susanne
Autere

Yrittäjä

Olen Susanne, tuttavallisemmin Susku,
ja vastaan ponitallin toiminnasta yhdessä aviomieheni Samun kanssa. Perheeseemme kuuluu  tyttäret Minja ja Meea.
Olen pyörittänyt tallia Papinojalla vuodesta 2010 alkaen, päätoimisena yrittäjänä aloitin vuonna 2012 valmistumiseni jälkeen. Sittemmin olen siirtynyt kentänreunalta pääasiassa toimistohommiin.

Ellen
Saarelainen

Ohjaaja

Olen Ellen ja opetan Papinojalla kaikkina päivinä, keskiviikkoa lukuunottamatta, lisäksi häärään muutoinkin ponien ja tallin parissa. Valmistuin ohjaajaksi helmikuussa 2021 ja olen ollut toiminimiyrittäjänä siitä asti. Papinojan ulkopuolella kilpailen kansallisella tasolla kouluratsastuksessa ponini Millin kanssa ja työskentelen myös muilla talleilla.

Jerica
Lindroos

Ohjaaja

Esittely tulossa

Lotta
Kutila

Tallityöntekijä,
kerho-ohjaaja

Olen Lotta ja työskentelen opiskelujen ohella  tallihommissa sekä erilaisten kerho- ja asiakasryhmien parissa. Vakioiltojani Papinojalla ovat keskiviikko ja perjantai sekä lauantai päivä. Ratsastusharrastuksen
olen aloittanut Papinojalla reilu 10 vuotta sitten. Sittemmin olen hurahtanut pituutta ja siirtynyt poneista hevosiin.

Oona
Ojansivu

Tallityontekijä,
kerho-ohjaaja

Esittely tulossa

Jenny
Schultz

Tallityöntekijä

Olen Jenny ja minut löytää Papinojalta maanantai- ja tiistai-iltaisin, teen myös töitä muilla talleilla. Hevosten parissa ollut pienestä asti ja tällä hetkellä treenaan ja kilpailen hevoseni Nadan kanssa kenttäratsastuksessa.

Manta
Pylvänäinen

Talliapuri

Esittely tulossa

Saana
Kutila

Talliapuri

Esittely tulossa