Ponipuuhaa Papinojalla – tule mukaan!

Yhteystiedot

TARJONTAAMME KUULUU RATSASTUSTUNTIEN LISÄKSI:

Puuhapäivät

Koulujen loma-aikaan tarjolla puuhapäiviä kaikentasoisille lapsille. Lisätietoa alempana.

Kesäleirit

Vietä kesäloman paras viikko Papinojan päiväleireillä! Kesän 2024 leirit tulevat myyntiin vuodenvaihteessa.

Ponikerhot

Ponikerhojaksot pyörivät keväisin ja syksyisin perheen pienimmille. Lisätietoa tulevista kerhojaksosta alempana.

Tallivierailut

Ponipuuhailut, ponisynttärit, polttarit ja muut ryhmävierailut järjestyy kauttamme. Lisätietoa alempana.

PUUHAPÄIVÄT

SYKSY 2023: Lasten Ponipuuhapäivä ma 16.10.2023
Puuhapäivä soveltuu 5-12-vuotiaille lapsille. Aiempaa kokemusta ei tarvita, mutta päivä soveltuu myös kokeneemmille harrastajille. Toimimme pienryhmissä iän/kokemuksen mukaan. Päivän aikana tarjolla mm. ratsastusta, kärryajelua ja muuta hauskaa puuhaa ponien kanssa!

Päivä sisältää vakuutuksen sekä makkarat, mehut ja vaahtokarkit kodassa. Kesto klo.10-14, hinta 55€/lapsi. Mukaan saa ottaa omia lisäeväitä, päälle säänmukainen varustus. Kypärän saa lainaan tallilta. Lähetämme laskut s-postilla ennen puuhapäivää. Ilmoittautuminen on avattu osoitteessa www.vello.fi/papinojanponitalli

PONIKERHO

Papinojan Ponitallin Ponikerho on tarkoitettu heppahöperöille 5-12-vuotiaille lapsille. Kerho on suunnattu ensisijaisesti minialkeis- ja alkeisryhmässä käyville poniharrastajillemme, mutta muutkin voivat ilmoittautua mukaan! Ohjaus ikätason mukaan.

Ponikerhossa opetellaan ponien käsittelyä ja hoitoa, ja puuhastellaan kivoja juttuja ponien kanssa. Mukaan kannattaa ottaa säänmukainen varustus ja iloista mieltä! Huom: Kerhossa ei ratsasteta.

Alkavasta ponikerhosta tarkempine tietoineen ilmoitetaan ajoissa ennen seuraavan kerhojakson alkua tällä sivulla ja tallin Facebook ja Instagram tileillä.

Seuraava kerhojakso alkaa syyskuussa!
Kerho pyörii viikoilla 36-40 lauantaisin klo.9.15-10.00.

Ilmoittautuminen on avattu osoitteessa www.vello.fi/papinojanponitalli
(ilmoittautuminen jokaiselle kerhokerralle erikseen sieltä)


Ponikerho on ilmainen kerhojakson aikana ratsastaville minialkeis- ja alkeisvakioryhmäläisille, muille 10€ /krt (käteismaksu). 

 

KESÄLEIRIT

Tallillamme on järjestetty suosittuja lasten päiväleirejä jo vuodesta 2010 asti! Leirimme sisältävät leiripäivien täydeltä ohjattua toimintaa ponien kanssa. Jokaisella leirillä on tarjolla ratsastusta, kärryajelua, poniagilityä, ponien hoitoa, leikkiä ja riemua. Lounas kuuluu leirihintaan ja leiriläiset ovat vakuutettuja. Leiriesitteen löydät täältä (pdf)!

Kesän 2024 leirit

* tulossa *

 

 

TALLIVIERAILUT

Papinojan Ponipuuhailut

Suositut lasten ponipuuhailuhetket sisältävät ponien hoitoa ja halihetken tallissa ohjaajan johdolla. Lopuksi pääset kokeilemaan talutusratsastusta!
Hinta 30€/lapsi tai 50€/2 lasta, kesto 40min

Papinojan Ponisynttärit
Järjestämme tallillamme ponisynttäreitä n. 5-12-vuotiaille lapsille. Tule juhlimaan syntymäpäiviäsi parhaiden ystävien kanssa ponitallille! Lisätietoa löydät tästä esitteestä (pdf).
Hinta alkaen 190€

 

Polttarit Papinojalla
Kauttamme järjestyy ohjelmanumerot myös aikuisten pippaloihin. Piipahtakaa tallillamme kokemassa vauhdikas ohjelmanumero vaikkapa polttaripäivän alkajaisiksi.
Hinta alkaen 120€/h

Ponimme ovat varattavissa myös ulkopuolisiin tapahtumiin
- Talutusratsastus tapahtumassa 300€/1,5h tai 350€/2h (sis. 2 ponia)
- Ponit ihailtavaksi tapahtumaan 250€/1,5h tai 300€/2h (sis. 2 ponia)
(Huom. max 15km säteellä kotitallistamme)


Tiedustelut Yhteydenottolomakkeella.