Ponipuuhaa Papinojalla – tule mukaan!

Yhteystiedot

TARJONTAAMME KUULUU RATSASTUSTUNTIEN LISÄKSI:

Touhupäivät

Koulujen loma-aikaan tarjolla touhupäiviä kaikentasoisille lapsille. Lisätietoa alempana.

Kesäleirit

Vietä kesäloman paras viikko Papinojan päiväleireillä! Kesän 2023 leirit nyt varattavissa, lisätietoa alempana.

Ponikerhot

Ponikerhojaksot pyörivät keväisin ja syksyisin perheen pienimmille. Lisätietoa tulevista kerhojaksosta alempana.

Tilavierailut

Tilavierailut, ponisynttärit, polttarit ja muut ryhmävierailut järjestyy kauttamme. Lisätietoa alempana.

TOUHUPÄIVÄT

KEVÄT 2023: Lasten Ponipuuhapäivä su 28.5.2023
Puuhapäivä soveltuu 5-12-vuotiaille lapsille. Aiempaa kokemusta ei tarvita, mutta päivä soveltuu myös kokeneemmille harrastajille. Toimimme pienryhmissä iän/kokemuksen mukaan. Päivän aikana tarjolla ratsastusta, kärryajelua ja muuta hauskaa puuhaa ponien kanssa!

Päivä sisältää vakuutuksen sekä makkarat, mehut ja vaahtokarkit kodassa. Kesto klo.10-14, hinta 55€/lapsi. Mukaan saa ottaa omia lisäeväitä, päälle säänmukainen varustus. Kypärän saa lainaan tallilta. Lähetämme laskut s-postilla ennen puuhapäiviä. Ilmoittautuminen www.vello.fi/papinojanponitalli

PONIKERHO

Papinojan Ponitallin Ponikerho on tarkoitettu heppahöperöille 5-12-vuotiaille lapsille. Kerho on suunnattu ensisijaisesti minialkeis- ja alkeisryhmässä käyville poniharrastajillemme, mutta muutkin voivat ilmoittautua mukaan! Ohjaus ikätason mukaan.

Ponikerhossa ei ratsasteta, vaan kerhossa opetellaan ponien käsittelyä ja hoitoa. Mukaan kannattaa ottaa säänmukainen varustus ja iloista mieltä!

Alkavasta ponikerhosta tarkempine tietoineen ilmoitetaan ajoissa ennen seuraavan kerhojakson alkua tällä sivulla ja tallin Facebook ja Instagram tileillä.

Seuraava kerhojakso suunnitteilla syksylle 2023. Ilmoittautuminen avataan lähempänä osoitteessa www.vello.fi/papinojanponitalli

Ponikerho on ilmainen minialkeis- ja alkeisryhmäläisille,
muille 8€ /krt (käteismaksu). 

KESÄLEIRIT

Tallillamme on järjestetty suosittuja lasten päiväleirejä jo vuodesta 2010 asti! Leirimme sisältävät leiripäivien täydeltä ohjattua toimintaa ponien kanssa. Jokaisella leirillä on tarjolla ratsastusta, kärryajelua, poniagilityä, ponien hoitoa, leikkiä ja riemua. Keittolounas kuuluu leirihintaan ja leiriläiset ovat vakuutettuja. Leiriesitteen löydät täältä (pdf)!

Kesän 2023 leirit

1. Lasten Vauhtileiri 5.-8.6.2023 Täynnä

2. Junnujen Vauhtileiri 12.-15.6.2023  Täynnä

 

3. Junnujen Esteleiri 19.-22.6.2023  Täynnä

 

4. Lasten Ponipuuhaleiri 26.-29.6.2022 Täynnä

 

 

TILAVIERAILUT

Tilavierailut
Tilavierailu sopii esimerkiksi lapsiperheille. Vierailu sisältää ponien ihailua, rapsuttelua ja hoitoa. Opas kertoo poneista ja niiden hoidosta sekä vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tilavierailun hinta 60€ (max 5hlöä, lisähenkilöt 5€), kesto 1h. Lapsilla (alle 12v) mahdollisuus lyhyeen maksuttomaan ratsastuskokeiluun talutusponilla. Isommat ryhmät sopimuksen mukaan.

Ponisynttärit
Järjestämme tallillamme ponisynttäreitä n. 5-12-vuotiaille lapsille. Tule juhlimaan syntymäpäiviäsi parhaiden ystävien kanssa ponitallille! Lisätietoa löydät tästä esitteestä (pdf).

 

Polttarit
Kauttamme järjestyy ohjelmanumerot myös aikuisten pippaloihin. Piipahtakaa tallillamme kokemassa vauhdikas ohjelmanumero vaikkapa polttaripäivän alkajaisiksi. Hinta noin 120€/h riippuen ohjelmasta.

Ponimme ovat varattavissa myös ulkopuolisiin tapahtumiin
- Talutusratsastus tapahtumassa 300€/1,5h tai 350€/2h (sis. 2 ponia)
- Ponit ihailtavaksi tapahtumaan 250€/1,5h tai 300€/2h (sis. 2 ponia)
(Huom. max 15km säteellä kotitallistamme)


Lisätiedot ja varaukset Yhteydenottolomakkeella.