Ponipuuhaa Papinojalla – tule mukaan!

Yhteystiedot

TARJONTAAMME KUULUU RATSASTUSTUNTIEN LISÄKSI:

Touhupäivät

Koulujen loma-aikaan tarjolla touhupäiviä kaikentasoisille lapsille. Lisätietoa alempana.

Kesäleirit

Vietä kesäloman paras viikko Papinojan päiväleireillä! Kesän 2023 leirit nyt varattavissa, lisätietoa alempana.

Ponikerhot

Ponikerhojaksot pyörivät keväisin ja syksyisin perheen pienimmille. Lisätietoa tulevista kerhojaksosta alempana.

Tilavierailut

Tilavierailut, ponisynttärit, polttarit ja muut ryhmävierailut järjestyy kauttamme, meidät on myös mahdollista tilata tapahtumiin. Lisätietoa alempana.

TOUHUPÄIVÄT

HIIHTOLOMALLA: Lasten Ponipuuhapäivä & Junnujen Vauhtipäivä

Lasten Ponipuuhapäivä ma 27.2.2023 soveltuu 5-10-vuotiaille lapsille, aiempaa kokemusta ei tarvita. Päivän aikana tarjolla talutusratsastusta ja kärryajelua, lisäksi puuhailemme ponien kanssa.

Junnujen Vauhtipäivä ti 28.2.2023 soveltuu yli 8-vuotiaille ratsastajille, joilla itsenäinen ratsastus on jo vahvasti hallussa. Päivä sisältää vauhdikkaita ratsastushetkiä, kärryajelua, vikellystä ja paljon muuta puuhaa ponien kanssa.

Päivät sisältävät vakuutuksen sekä makkarat, mehut ja vaahtokarkit kodassa. Päivien kestot klo.10-14, hinta 55€/päivä. Mukaan saa ottaa omia lisäeväitä, päälle säänmukainen varustus. Lähetämme laskut s-postilla ennen puuhapäiviä. Ilmoittautuminen avataan lähempänä www.vello.fi/papinojanponitalli

PONIKERHO

Papinojan Ponitallin Ponikerho on tarkoitettu heppahöperöille yli 5-vuotiaille lapsille. Kerho onkin suunnattu ensisijaisesti minialkeis- ja alkeisryhmässä käyville pienimmille poniharrastajillemme.

Ponikerhossa ei ratsasteta, vaan kerhossa opetellaan ponien käsittelyä ja hoitoa. Aikaa vietetään myös leikkien. Mukaan kannattaa ottaa säänmukainen varustus ja iloista mieltä! Jokaisen kerhokerran alussa keräämme vanhempien puhelinnumerot kerho-ohjaajalle.

 

Alkavasta ponikerhosta tarkempine tietoineen ilmoitetaan ajoissa ennen seuraavan kerhojakson alkua tällä sivulla ja tallin Facebook ja Instagram tileillä!

Seuraavat kerhot tulossa keväällä 2023! Ilmoittautuminen avataan lähempänä, varaukset jokaiselle kerhokerralle erikseen osoitteesta www.vello.fi/papinojanponitalli

Ponikerho on ilmainen minialkeis- ja alkeisryhmäläisille,
muille 5€ /krt (käteismaksu). 

KESÄLEIRIT

Tallillamme on järjestetty suosittuja lasten päiväleirejä jo vuodesta 2010 asti! Leirimme sisältävät leiripäivien täydeltä ohjattua toimintaa ponien kanssa. Jokaisella leirillä on tarjolla ratsastusta, kärryajelua, poniagilityä, ponien hoitoa, leikkiä ja riemua. Lounas kuuluu leirihintaan ja leiriläiset ovat vakuutettuja. Leiriesitteen löydät täältä (pdf)!

Kesän 2023 leirit

1. Lasten Vauhtileiri 5.-8.6.2023 Tilaa

2. Junnujen Vauhtileiri 12.-15.6.2023  Täynnä

 

3. Junnujen Esteleiri 19.-22.6.2023  Täynnä

 

4. Lasten Ponipuuhaleiri 26.-29.6.2022 Tilaa

 

 

TILAVIERAILUT

Tallillemme on mahdollista tulla tutustumaan ohjatusti, tarjolla tilavierailut pienille ja isommille ryhmille!

Ohjattu tilavierailu sopii esimerkiksi lapsiperheille. Vierailu sisältää ponien ihailua, rapsuttelua ja hoitoa. Opas kertoo poneista ja niiden hoidosta sekä vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Tilavierailun hinta 60€ (max 5hlöä, lisähenkilöt 5€), kesto 1h. Lapsilla mahdollisuus lyhyeen ratsastuskokeiluun talutusponilla. Isommat ryhmät sopimuksen mukaan.

Lisätietoa ponisynttäreistä löytät täältä (pdf)!

Ponimme ovat varattavissa myös ulkopuolisiin tapahtumiin 15km säteellä kotitallistamme.
- Talutusratsastus tapahtumassa 250€ / h tai 300€ / 1,5h (sis. 2 ponia)
- Ponit ihailtavaksi tapahtumaan 200€ / h tai 250€ / 1,5h (sis. 2 ponia)

Lisätiedot ja varaukset Yhteydenottolomakkeella.